PROTOTÍPUS FEJLESZTÉS

Több éves tapasztalattal rendelkezünk induló projektek segítésében. Mérnöki tapasztalatainkkal tudjuk segíteni a tervezés sikeres megvalósítását, gyártósorunk kapacitásával pedig a prototípus legyártásában tudjuk támogatni a projektet. Nagy előny, hogy a tervezés és a gyártás egy helyen történik, ami idő és költséghatékonyságot von maga után.

ELSŐ A MINŐSÉG

Prototípus fejlesztési tapasztalatainkat elsősorban saját termékeink kifejlesztése során szereztük. Fő célunk, hogy termékeink minősége a világ élvonalába tartozzon. Büszkén kiemeljük, hogy LighTrack II nevű utazó asztrofotós mechanikánk – amint a képen látható – a piacon jelenleg elérhető legnagyobb követési pontossággal rendelkezik, mely ezeknek a termékeknek az elsődleges mérőszáma.
LighTrack II


NEM A MÉRET SZÁMÍT

Tervezési és kivitelezési szempontból a méret nem akadály. Saját termékeink között is található kisméretű utazó mechanika és több száz kiló teherbírással rendelkező távcsőmozgató mechanika is, amiket a világ számos nagy obszervatóriumába telepítettünk.


ROBOTTÁVCSÖVEINK A VILÁGBAN

Megrendelőink között szerepelnek a Harward és a Princeton egyetemek. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy olyan projektekben vehettünk/vehetünk részt, mint a HAT projekt, ami a világ egyik legsikeresebb átfogó exobolygó kutató projektje. Robot távcsöveinket olyan csillagászati szempontból nagy multú helyekre telepítettük, mint Las Campanas (Chile), Manua Kea (Hawaii, USA), Tucson (Arizona, USA).
 

Tovább a FORNAX MOUNTS oldalára