Szervusz!


Sári Bencének hívnak. A fotózás már gyermekkorom óta erősen foglalkoztatott. Az első emlékeim ezzel kapcsolatban mikor a szüleim diafilmjeit nézegettem a falra kivetítve, vagy amikor apám fényképezőgépét először a kezembe foghattam. Aztán megkaptam életem első fényképezőgépét, és lázasan olvasgatni kezdtem fotós témájú szakkönyveket egészen az alapoktól kezdve. Nagyon szerettem neves fényképészek fotóit nézegetni (még ma is) amikből megtudhattam, hogy hogyan látják mások az őket körülvevő világot. Ezekből rengeteget tudtam tanulni.

“A fotográfia számomra egy folytonos vizuális figyelem spontán impulzusa, amely megragadja a pillanatot és annak örökkévalóságát.” (Henri Cartier-Bresson)
A szenvedélyem a fényképészet iránt azóta is rendületlenül tart,  a mindennapjaim részévé vált. Ma már el sem tudom képzelni, hogy ne legyen nálam fényképezőgép ha elmegyek otthonról… Hogy mit szeretek a fényképezésben a legjobban? Talán azt amikor sikerül egy vissza nem térő pillanatot elmenteni úgy az utókor számára, ahogyan azt előtted senki nem tette. Ez elég jó érzés 🙂

Ők pedig a kutyáink 🙂